Los Angeles - Host Morgan Freeman meets with Izidor Ruckel
| |

Izidor Ruckel intervievat de Morgan Freeman pentru un serial de televiziune

Izidor logo

PENTRU  DISTRIBUȚIE IMEDIATA

Izidor Ruckel intervievat de Morgan Freeman pentru un serial de televiziune
"Povestea noastră" cu Morgan Freeman evidențiază puterea dragostei prin povestea lui Izidor Ruckel.

LOS ANGELES, Calif., 2 Octombrie, 2017 – Morgan Freeman la intervievat pe Ruckel pentru un documentar ce face parte dintr-un serial, ce are șase părți, intitulat "Povestea noastră", ce va avea premiera in USA, pe canalul National Geographic, pe 11 Octombrie la 9:00pm, coasta de est, sau 8:00pm, zona centrală. Documentarul va fi difuzat internațional în 171 de țări și 45 de limbi, la începutul lui 2018. Unul din episoade, care discută importanța dragostei, și include povestea de viață a lui Ruckel, va fi difuzat pe 25 octombrie 2017.

Serialul îl însoțește pe Freeman într-o călătorie prin lume, investigând idei care unesc umanitatea.

În iunie, Freeman s-a întâlnit cu Ruckel în Los Angeles pentru a afla cum acea lipsă din copilărie, a dragostei de familie, l-a format odată ajuns la maturitate. Ruckel și-a petrecut primii unsprezece ani din viață într-un orfelinat din România, cu condiții extrem de dure, destinat copiilor irecuperabili, unde lipsa de mâncare și bătăile frecvente i-au împiedicat dezvoltarea fizică și emoțională.

Freeman a stat de vorbă și cu părinții adoptivi,  Danny și Marlys Ruckel, despre încercarea lor de a recupera un asemenea copil prin puterea dragostei.

“Morgan Freeman a fost cu adevărat  curios să vadă cum a putut dragostea să aibe un impact asupra cuiva care a fost închis atâția ani" spune Ruckel. "Am putut vedea, în timpul interviului, cum povestea mea, despre orfelinat, pe care o asculta, l-a șocat și i-a deschis ochii."

Morgan Freeman and Izidor at picnic table, talking
(National Geographic/Justin Lubin)

Urmăriți "Povestea noastră" pe 25 octombrie pentru  pentru a vedea impactul unei singure persoane care i-a arătat dragoste lui Izidor în mijlocul unei copilării terifiante. Pentru a găsi Canalul National Geographic în țara voastră, vizitați www.nationalgeographic.com/siteindex/international.

Izidor Ruckel este acum o voce pentru orfani, care încearcă să aducă speranță și demnitate copiilor care încă suferă, oriunde în lume.  Pentru a afla mai multe detalii vizitați  www.IzidorRuckel.com.

###