Către toti prietenii din România

Vă mulţumim pentru mesaje şi interesul manifestat faţă de Izidor Ruckel!

În 1991 la vârsta de 11 ani Izidor a fost adoptat de o familie de americani. În orfelinat nu a avut ocazia să înveţe să scrie sau să citească românește. Ajuns în America a învățat să scrie şi să citească în Engleză, care acum este limba lui principală. El mai vorbește puţin românește, însa, nu poate citi bine, şi vocabularul sau este limitat. Datorită acestui fapt, abilitatea lui de a vă răspunde în română este limitată. Ne cerem scuze că nu vă poate răspunde direct.

Mai jos sunt câteva răspunsuri la întrebări frecvente adresate de mai multă lume.

1. Cum pot comanda cartea sau documentarul lui Izidor?

Click aici să comandaţi cartea Abandoned for Life
Click aici pentru video documentarul Given our Chance

2. Este disponibilă cartea sau documentarul in limba română?

Nu. Momentan sunt doar în limba engleză.

3. Este websitul lui Izidor şi în limba română?

Nu. Acesta este scris în engleză. Cei care doriţi puteţi folosi serviciul google pentru a traduce pagina din engleză in română. Rețineți faptul că traducerea făcută de google poate conține unele erori de gramatică lucru de care nu putem fi responsabili!

4. Poate Izidor să mă ajute să îmi găsesc familia biologică?

Ne pare rau dar răspunsul este nu. Chiar daca el este solidar cu cei care doresc să îşi găseasca familiile biologice, Izidor nu are timpul şi resursele necesare să vă ajute în acest demers.

5. Am dificultăți financiare. Poate Izidor să mă ajute?

Ne pare rău dar nu vă putem momentan ajuta financiar. Izidor este deocamdată o persona individuală şi nu o organizație non-profit care să poată ajuta persoanele în nevoie. Vă recomandam ca pentru moment, dacă sunteți în dificultate, să mergeți la o biserica locală să solicitați ajutor.

6. De ce aduce Izidor în discuție în mod repetat trecutul său de copil abandonat?

Izidor are convingerea că Dumnezeu i-a dat această chemare să devină o voce pentru copiii abandonați din lumea întreaga, la fel cum şi el a fost abandonat timp de 11 ani. Izidor poate înțelege foarte bine pe orfanii care de multe ori sunt discriminați, ignorați, privați de atenție, educație sau alte oportunități.